top of page

Hvem er jeg

 

Jeg hedder Ulla Hjerrild. Erfaringsmæssig har jeg arbejdet på Horsens Sygehus i 13 år som sygehjælper, og derefter 13 år på Horsens Bibliotek.

 

Da min søn som 10 årig, blev hjulpet med Zoneterapi, blev jeg fascineret af behandlingsmetoden. Derefter valgte jeg at tage uddannelsen på Zoneterapeutskolen i Kolding. Her blev jeg færdiguddannet i 2004, og har siden drevet klinik i Sønderby indtil 1. august 2015, og herefter i Horsens.

 

I 2012 udvidede jeg mine kompetencer med uddannelsen som muskulær zoneterapeut fra Dit Alternativ i Odense. Det betyder at jeg som Muskulær Zoneterapeut har specialviden om behandling af muskler, led og rygsøjle og  diverse lidelser indenfor dette område. Klinikken opfylder Sygesikringen Danmarks krav om RAB (Registreret Alternativ Behandler).”

 

Zoneterapeutuddannelsens fagindhold er:

 

Anatomi - fysiologi - sygdomslære/farmakologi - praktisk zoneterapi - meridianlære - zoneterapi ved sportsskader - organrelaterede muskler - regnskab og markedsføring - kost- vitamin- og minerallære - biopati - visuel diagnose - psykologi - klinisk vejledning/klientbehandling - førstehjælp med hjertemassage

bottom of page